ADANA / KOZAN - Bucak İlkokulu

Cumhuriyetimizin 100.yılı coşkuyla kutlandı.

Ekm

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI.MİLLİ BİRLİK RUHUYLA HAREKET ETMENİN ÖNEMİ VURGULANDI.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ.

Eyl

6. Geleneksel Aşure etkinliğimiz okulumuzun ilk günü tüm öğrenci,öğretmen ve velilerimizle coşkuyla gerçekleştirildi.

Ara

Yerli Malı Haftası kapsamında yerli malı kullanımının önemi etkinliklerle anlatıldı.

Ara

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Melek Arslan tarafından tüm sınıflarımıza renk körlüğü taraması yapıldı.

Ara

Fen Bilgisi Öğretmenimiz Melek ARSLAN ,okulumuzdaki tüm öğrencilerin ve çalışanların kan grubunu öğrenmesi amacıyla tüm okula velilerin izni doğrultusunda test uygulamış ve böylelikle kan grubunu bilmeyen kalmamıştır.Çalışmalarından dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.